唔知而家仲有冇,但係映入眼簾一行入餐廳。就會見到人咁高嘅草泥馬🦙勁cute餐廳只能夠用英文book枱,神秘又高傲嘅餐廳令我未食已經大感興奮🥹今次叫咗兩個chef plz feed me (10道菜)飽到暈低因為佢係廚師發辦 所以唔記得個菜名了🥹但係一定要讚嘅就係佢嘅吞拿魚他他食過一次,畢生難忘。呢一道好似係佢嘅signature dish。一咬落去浸辣味同魚嘅鮮味混合,好似湧泉咁起口腔內盤旋。#silvereatfoodie #hongkong #hkrestaurant #hkfoodie #hongkongfood #hkfood #topcitybites #hkfoodblog #hkig #hkblogger #美食

因為佢係廚師發辦 所以唔記得個菜名了🥹