2022-06-20 901 瀏覽
聽個名唔會諗到嚟食嘢,成間餐廳好似得我哋呢檯叫嘢食🤣,但係唔好錯失呢度嘅高質嘢食!!2-course menu ($358) 我哋揀咗main + dessert🥪 classic club sandwich ($248) 份量十足!! 好飽肚賣相好靚,層次分明嘅餡料😋多士烘得脆🍔 MO Bar burger ($258)植物肉漢堡扒質感幾鮮嫩,有7成熟口感同埋肉汁!!加上醬汁、番茄、酸瓜等配料整體唔錯,亦唔會太油膩。薯條有驚喜,粗薯條但又炸得脆👍🏻🐓 hainan chicken ($298)賣相精緻無骨海南雞係厚厚既雞肉🤤雞油飯比平常深色,比較黏,但香茅油香十足,如果粒粒分明更加好🍫 bitter chocolate ganache朱古力味道濃郁,配搭焦糖榛子😋熱情果雪葩夠酸,剛好中和番朱古力嘅濃味🍨 dark chocolate & pistachio homemade ice cream味道很到位! 朱古力雪糕上面仲加咗啲朱古力碎開心果雪糕有粒粒開心果碎,唔會太甜——𝗋𝖾𝗌𝖾𝗋𝗏𝖺𝗍𝗂𝗈𝗇𝗌: yes𝗐𝗈𝗎𝗅𝖽 𝗋𝖾𝗏𝗂𝗌𝗂𝗍: yes💳 𝗉𝗋𝗂𝖼𝖾 $300 𝗉𝗉🌟 𝗈𝗏𝖾𝗋

份量十足!! 好飽肚
賣相好靚,層次分明嘅餡料😋多士烘得脆

🍔 MO Bar burger ($258)
植物肉漢堡扒質感幾鮮嫩,有7成熟口感同埋肉汁!!
加上醬汁、番茄、酸瓜等配料整體唔錯,亦唔會太油膩。
薯條有驚喜,粗薯條但又炸得脆👍🏻

🐓 hainan chicken ($298)
賣相精緻
無骨海南雞係厚厚既雞肉🤤

🍫 bitter chocolate ganache
朱古力味道濃郁,配搭焦糖榛子😋
熱情果雪葩夠酸,剛好中和番朱古力嘅濃味

味道很到位!
朱古力雪糕上面仲加咗啲朱古力碎
開心果雪糕有粒粒開心果碎,唔會太甜

——
𝗋𝖾𝗌𝖾𝗋𝗏𝖺𝗍𝗂𝗈𝗇𝗌: yes
𝗐𝗈𝗎𝗅𝖽 𝗋𝖾𝗏𝗂𝗌𝗂𝗍: yes
💳 𝗉𝗋𝗂𝖼𝖾 $300 𝗉𝗉
🌟 𝗈𝗏𝖾𝗋𝖺𝗅𝗅 8.5/10
——
𝖿𝗈𝗅𝗅𝗈𝗐 @𝗈𝖺𝗍𝗌𝗇𝗐𝖺𝖿𝖿𝗅𝖾𝗌 𝖿𝗈𝗋 𝗆𝗈𝗋𝖾!
2022-06-07