2022-11-02 61 瀏覽
3號風球下的晚餐❤️話說早排掛咗3號風球,見唔係好大雨,又約咗呢一間餐廳,就點都要去。本身以為會冇人,點知原來都有幾多外國人飲酒chil🍻我自己上咗一樓,上面嘅設計好有家庭嘅感覺,仲擺低咗好多broadgame,如果成班人哋book場都幾好🥰叫咗一個想食好耐嘅egg and Benedict 💕有得揀三文魚或者蟹肉。我就揀咗蟹肉,蟹肉擺咗喺牛油果下面,再配合埋半熟嘅蛋,上面放咗芝士,非常之好食,同埋好飽肚😘隔離仲有好多沙律🥗飲食好均衡健康另外叫咗一個燒春雞燒春雞有半隻雞,慢慢食,配合埋燒過又甜甜地嘅粟米,簡直係另一種享受😎Tiramisu呢一隻Tiramisu好好食,佢個樣好靚,好似一個花盆,同埋好大份,兩三個人食都得。味道偏酸,同出面食嘅唔同,好有特色最後叫咗一杯竹炭芝麻咖啡好似食緊一粒粒嘅湯圓嘅味道,第一次飲咁特別嘅咖啡環境同埋服務態度我會比五星❤️嘢食四星❤️呢度呢度真係幾唔錯,太舒服啦,會再嚟☺️☺️
3號風球下的晚餐❤️

另外叫咗一個燒春雞

Tiramisu

最後叫咗一杯竹炭芝麻咖啡
好似食緊一粒粒嘅湯圓嘅味道,第一次飲咁特別嘅咖啡