2021-06-02 5294 瀏覽
因為掛住佢d薯條,所以星期六lunch又黎到中環食la vache! 😝個包冇咩特別,同之前一樣。Drink list, 因為book位每人都有一杯紅酒送。之後朋友再encore多杯house red。第n次黎,沙律一樣清新。薯條真係好好食!又熱又唔會好鹹又無限refill。傾傾下就食哂一大盤。😝👍🏻牛扒我每次都係叫medium rare,因為佢上枱嗰陣下面有蠟燭熱住,如果一開始就medium well之後會過熟。掛住傾偈唔係好記得牛扒點😅都係同之前一樣啦。呢個甜品好驚喜!🤤🤤🤤入面係lemon egg custard,一大嚿cream但係酸酸地唔會”漏”,希望下次都係佢。🥰佢呢度冇food menu,個個嚟到都係食呢啲,淨係問你想幾成熟。唔另外叫嘢飲嘅話,埋單大概$350一個人。聽到隔離枱話the steak is nice and this place is affordable so it is very hard to book.😏

個包冇咩特別,同之前一樣。

第n次黎,沙律一樣清新。

呢個甜品好驚喜!🤤🤤🤤

2021-05-29