餐廳: 犀牛犀牛 (中環街市)
資訊:

今日經過諗住同朋友買兩杯嘢飲解渴, 成間舖頭總共有三個女士,唔知佢哋係staff定係店主! 不過點都好啦, 其實呢點我唔係好care。 但係我最care就係佢哋嘅服務態度, 可以話係差出全宇宙 ( 真真正正嘅宇宙最 (差)強)! 其實啲飲品係冇問題 ,但係佢哋嘅服務態度係好有問題! 同佢講其中一杯飲品少甜,無回應 ( 冇回應我點知你收唔收到呀 ), 兩杯嘢飲總共幾多錢又唔講出聲, 到兩杯嘢飲ready,都冇人出過一句聲…… 我仲以為我喺度幫襯緊一間專請聾啞人士嘅社企! 定係我去咗 “A Quiet Place"? 一有少少聲就會被異形殺死??講真我一定唔會再比第二次機會呢間店, 如果冇幫襯過呢間店嘅朋友,其實都可以唔需要去貼錢買難受。 呢間店喺中環街市活化後出現,簡直係一個污點! 衷心希望佢哋可以盡快消失,真係唔想呢件老鼠屎影響到一個咁有特色嘅地方/景點。

2023-03-29
5 分鐘 (外賣自取)
  • 差劣嘅服務態度!貼錢買難受……