2021-12-27 29 瀏覽
行過中環,見到有一間新開嘅Cafe,所以就入去試吓,而且裝修都好靚嘅,好適合打卡😎今次同朋友就叫咗個提拉米蘇疏乎厘,辣蕃茄蟹肉扁意粉🍝,豆花咖啡同聖誕節得特別版嘅給白色聖誕咖啡☕️,lotus biscuits cheesecake辣蕃茄蟹肉扁意粉🍝,味道好味,職員提醒我哋會好辣,不過我哋都接受到嘅,而且上面仲有啲蟹肉,意粉都好有口感,撈埋一齊好吸引😋至於提拉米蘇疏乎厘,疏乎厘pancake有三大片,好有空氣感,另外仲有半個提拉米蘇,味道唔會太甜,剛剛好👍🏻,小編都係第一次食呢個組合,如果大家都係鍾意食Tiramisu+疏乎厘pancake,就可以叫呢款啦😉給白色聖誕咖啡☕️好有聖誕節氣氛,佢係有白朱古力,肉桂同埋咖啡,Max埋一齊,味道好特別😂小編推介另一款咖啡係豆花咖啡,將咖啡倒落啲奶+豆腐花,好有口感,而且飲咖啡嘅同時又可以識到淡淡的豆腐花味😜整體來講呢個又真睇完都唔錯,好適合情侶或者閨蜜來一齊打卡,我都打卡位😲,而且座位都好舒服,就算唔打卡都可以舒舒服服傾吓計😆