2023-07-09
哭哭 不幸人生 又食食下飯見到條毛(つД`)ノ 今日呢間cafe主打梳乎厘pancake 甜食方面的確係又靚又好味~ 🥞 而鹹食方面⋯ 睇下相同下面嘅文字啦 🥹• Lotus 海鹽焦糖梳乎厘 $128 🍨 4.5/5梳乎厘pancake上面有焦糖醬 雲呢拿雪糕 鮮忌廉 同Lotus焦糖餅碎 pancake有空氣感 有蛋香 雲呢拿雪糕亦都唔hea 係有雲呢拿籽個種 夾埋鮮忌廉食幸福感滿滿 推介~💗• 牛油果煙三文魚熱香餅 $88 🥑 2/5上枱個下心諗份量咁細⋯ 味道就係你想像到嘅味 牛油果煙三文魚加熱香餅咁囉 $88加埋一成舊水 都得兩舊仔熱香餅 望到個碟 菠蘿同沙律仲大份過個熱香餅真係o曬咀 Er 除咗份量極細之外仲送多條頭髮(??) 不了謝謝• 芝士牛肉三文治配煎蛋 $82 🥪總結:個人淨係推介試佢地嘅梳乎厘pancake 呢間嘅鹹食選擇唔多 味道好一般 室內環境闊落 食飽飯想食啲甜品 呢到係唔錯嘅選擇~ 食正餐就⋯ 中環大把選擇服務方面 我地坐對門口位 由落單開始舉極手都冇人應 上咗梳乎厘之後想拎新碟同叉 都要行出去收銀個邊先搵到店員幫手
• Lotus 海鹽焦糖梳乎厘 $128 🍨 4.5/5
• 牛油果煙三文魚熱香餅 $88 🥑 2/5