2022-10-27
▾▾Anniversary想食牛扒好多朋友都推介呢間😄環境方面都滿意 座位幾寬敞 而且唔會好嘈👍🏻 食物方面今次兩個人只係三道菜 starter pasta都滿意 可惜重頭戲塊扒就真係幾失望🥲🐙Galician Octopus $𝟐𝟖𝟎➤不敗既前菜😂‼️八爪魚根據部位分割 所以每件口感都有d唔同😜特別欣賞八爪魚以清淡嘅調味已經整得好香😄😄🍝Casereccia $𝟐𝟖𝟖➤幾特別既捲麵 食落彈牙🤪🤪呢個牛肝菌黑松露cream sauce整得幾出色‼️配埋自製豬肉腸 整體幾夾😜🐄Tenderloin (M7 Wagyu | Westholme,Australia) 𝐑𝐞𝐠𝐮𝐥𝐚𝐫 𝟏𝟎𝐨𝐳 $𝟔𝟓𝟖期望越大失望越大😢 本身對M7 和牛都有頗大期望🥹但一切嘅時候已經感覺到有少少唔對路🥲成塊牛柳肉味唔算濃 而且質地都比較乾身 稱不上嫩滑🥹同樣價錢一定有更多更好嘅選擇😵💫💰 $𝟕𝟓𝟎 𝘱.𝘱 (𝟐 𝚙𝚙𝚕 • 𝐝𝐢𝐧𝐧𝐞𝐫)𓂀 🏃環境舒適度: 𝟜.𝟙 / 𝟝💵ℂℙ值:𝟛.𝟞 /𝟝👀回頭率:𝟛.𝟞 / 𝟝
🐙Galician Octopus $𝟐𝟖𝟎
🍝Casereccia $𝟐𝟖𝟖
💰 $𝟕𝟓𝟎 𝘱.𝘱 (𝟐 𝚙𝚙𝚕 • 𝐝𝐢𝐧𝐧𝐞𝐫)
𓂀 🏃環境舒適度: 𝟜.𝟙 / 𝟝
💵ℂℙ值:𝟛.𝟞 /𝟝