2022-05-29
我帶著媽咪黎到中環人氣咖啡店*PHI*朝聖。餐廳佈滿乾花擺飾🌾🍁💐。座位寬敞舒適。All Day Breakfast 有兩款All Day Breakfast 。有一款係Vegan照顧到素食者❣️。All Day Breakfast🈶️大啡菇。煎蛋。焗黃豆。香腸。煙肉。炒菇🍄。pancake 。岩曬心多多嘅媽咪。Tiramisu Soufflé 疏乎厘🥞入口軟棉棉。空氣感十足。食多兩啖都唔覺膩😮💨。Tiramisu 小小苦。兩者一拍即合👏。。Banana Chocolate French Toast 比利時朱古力香蕉法式吐司🍞French Toast 順滑口感。配雪糕一熱一凍誰能抗拒❤️🔥。香蕉燒過變成焦糖香蕉。有心思❣️。三大粒朱古力🍫口感軟滑純。呢個甜品我超鍾意🫶🏻。CHADZHOLI DOLONG TEA 潮州單叢(青茶) 消滯解膩FUDING WHITE TEA 福鼎白茶 抗氧化
比利時朱古力香蕉法式吐司🍞
潮州單叢(青茶) 消滯解膩