2020-09-22 1386 瀏覽
好耐冇寫過食評啦 呢排大家都開始返返工 Lunch梗係約附近朋友食下飯 朋友推薦今次就嚟試吓先Lunch時間我大概12點半嚟到 都大概等咗三個字先入到位 裏面空間都算闊落 我哋被安排坐到房間入邊 但係可能坐得太入 叫侍應嗰陣有啲麻煩😞個Menu都幾多fushion菜首先當然叫咗佢個出名嘅豚肉小籠包 果然好Juicy 個皮都好薄 夾嗰陣要小心跟住叫咗個蝦天婦羅拼櫻花蝦蔬菜餅 個名真係好長 不過其實就係天婦羅同埋蔬菜餅 櫻花蝦就唔係好食得出 不過份量就真係夠曬小食仲叫多咗個麻醬抄手 呢個就普普通通不過不失 普通抄手加麻醬嘅味 唔算太有驚喜飯方面叫咗個黑松露野菌蒸雞飯 呢個製作需時 大概等咗15分鐘先到 野菌蒸雞飯就幾好食 啲雞都好嫩 但係黑松露味就唔係好夠最後兩個人埋單三百幾蚊 以咁嘅份量價錢算係好驚喜 所以對比番個質素同埋餐廳喺置地。收貨有餘
好耐冇寫過食評啦
呢排大家都開始返返工 Lunch梗係約附近朋友食下飯