2017-11-25
今晚想食日本野,見到呢間甘多好評,同朋友提議想去試下,點知。。。中伏?!大概七點半去到,以為會好多人要等位,點知好在吾駛等,一來就入得我叫左個味噌烏冬set,朋友叫左個煙三文魚冷烏冬set... 我個烏冬自覺其實味道都ok,湯咸淡適中又夠熱,叉燒有兩塊,要沙津有沙津,烏冬都食得出吾係普通烏冬,可惜烏冬份量比較少,太肚餓或男士都會吾夠食朋友評語:煙三文魚吾夠煙味,魚係有筋部份,烏冬有咬口 ,應該係特登煮成甘,可惜佢預期個烏冬係乾撈既,但最後原來係凍湯吾太岩佢心水成個set既驚喜位在於佢送既個杯紅茶,有士多啤梨香同入口有少少酸味,我同朋友都一樣覺得飲完一杯會想續杯,飲落去有舒服既感覺最後當然要講佢件cake,我地選左抹茶同士多啤梨卷,兩件都整得夠濕潤同cream都超滑,但因為士多啤梨個個出到來原來係細size,我朋友覺得有d 吾抵服務生除左一個相信係日本人既Manager 既服務同笑容夠親切外,其他都。。。相信吾係日本人,哈哈總括來講。。。如果你係到睇到甘多好評而想試呢間野,而甘岩又睇到我呢篇而十五十六既話,我建議你去馬,食完返來寫返篇比我中肯一百倍既食評,因為食野呢家野有時真係好主觀既,
總括來講。。。
如果你係到睇到甘多好評而想試呢間野,而甘岩又睇到我呢篇而十五十六既話,我建議你去馬,食完返來寫返篇比我中肯一百倍既食評,因為食野呢家野有時真係好主觀既,同埋menu上面有甘多款,我諗。。。吾係樣樣都會中伏既?!