2021-10-05 82 瀏覽
呢間野其實睇之前介紹都預左會係伏伏地, 嗰日星期六大約12點幾都姑且入去試下, 諗住有50分都算, 點知真係中哂招:1) 負責落單個中年女人態度極度差劣, 一副不耐煩態度, 語氣又差; 未食只係落ORDER嗰一刻已經令你感覺到不快;2) 枱面成大灘唔知係水定係咩既透明液體係度, 完全冇人清潔, 個個視而不見, 我招手了足足2分鐘先有個後生D少少肥肥地既女仔見到, 最唔明既係點解張枱成灘水濕立立既你都可以俾客坐既?3)  所謂既海南雞, 我夠膽講你去大家樂食都好食過佢, 食雞唔係點汁, 而首要條件係要有雞味, 唔好同我講要點汁先有味呢D廢話, 完全冇味之餘雞肉又梅又鞋, 我真係完全唔明白點解仲會有人讚到天上有地下無;  4) 其他菜式我自己都唔記得食左咩, 只可講句一般茶記水準;我唔係打手, 不過你唔信的話你可以試下, 祝你好運!

我唔係打手, 不過你唔信的話你可以試下, 祝你好運!
2021-09-11
25 分鐘 (堂食)