招聘中
薪金面議
6天前
$70-$85
時薪
更多筍工 (8)
👭吃貨姊妹Gathering 😘😘 謝謝你們一呼百應陪我分享所有有關抺茶的食物,Matcha Food 😋將軍澳的BEANS 荳子出名多人食,成日都要大排長龍,幸好佢地住得近!FOOD ORDER─「 抹茶流心吐司」❣🉐TEA SET$58 Tea set 重配 $40 以下飲品 😍🍵 只講視覺效果已完勝😍😍厚流心黑吐司配上抹茶雪糕,切入去有抹茶流心和抹茶曲奇脆脆❣貌似會好甜同溜,但入口完全唔會有呢種感覺,唔會太甜!吐司又外脆內軟,YUMMY!另一ORDER:「 伯爵茶流心吐司」厚流心黑吐司配上雲尼拿雪糕,切入去有伯爵茶流心and 茶曲奇脆脆,其實配料相同,不過伯爵茶味十分濃濃,同我平時食既有所不同!當然不小得主食啦:「黑松露軟殼蟹忌廉意粉」$72 LUNCH SET有隻中型既軟殼蟹係面,岩岩炸起,有小小油!個意粉岩岩好,面果層比較乾,下面好多汁,好似可以掛湯咁😂😂個汁帶有黑松露忌廉洋蔥,味道岩岩好!正👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 PIZZA:「芝士蟹柳帶子Pizza」$58好驚喜,價錢一點都不貴,因為好大塊,而且好足料👍🏻🉐每塊都有一粒帶子,蟹柳及芝士滿佈,重有蟹籽係面❣入面既千島醬岩岩好,個批
👭吃貨姊妹Gathering 😘😘
FOOD ORDER─「 抹茶流心吐司」❣🉐TEA SET
抹茶流心吐司

$58 Tea set 重配 $40 以下飲品 😍🍵
只講視覺效果已完勝😍😍厚流心黑吐司配上抹茶雪糕,
切入去有抹茶流心和抹茶曲奇脆脆❣

貌似會好甜同溜,但入口完全唔會有呢種感覺,唔會太甜!
吐司又外脆內軟,YUMMY!

另一ORDER:「 伯爵茶流心吐司」
伯爵茶流心吐司

黑松露軟殼蟹忌廉意粉
有隻中型既軟殼蟹係面,岩岩炸起,有小小油!
個意粉岩岩好,面果層比較乾,下面好多汁,好似可以掛湯咁😂😂
個汁帶有黑松露忌廉洋蔥,味道岩岩好!正👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

PIZZA:「芝士蟹柳帶子Pizza」$58
芝士蟹柳帶子Pizza
好驚喜,價錢一點都不貴,因為好大塊,而且好足料👍🏻🉐
每塊都有一粒帶子,蟹柳及芝士滿佈,重有蟹籽係面❣
入面既千島醬岩岩好,個批邊重有小小帶脆🤤🤤

BEANS 既LUNCH SET AND TEA SET真係唔錯同抵食呀!
咁既價錢,相機又食得開心,環境又好!
大家一齊分享,小食多滋味🉐🉐🉐🉐👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
2017-04-20
抹茶流心吐司
伯爵茶流心吐司
黑松露軟殼蟹忌廉意粉
芝士蟹柳帶子Pizza
  • 抹茶流心吐司,
  • 黑松露軟殼蟹忌廉意粉,