2014-08-20 1359 瀏覽
今日同同事食個午餐見到入面都ok多人諗住入去唔會有伏啦入到去啲招呼一般去個叫左啲set lunch 叫左個烤豬肉撈檬粉同事就叫左牛肉湯河同檬粉小食叫左蒸扎肉同炸扎肉等左五分鐘到黎左兩個蒸扎肉啲扎肉好似係雪櫃攞岀黎咁有陣雪味既啲炸扎肉都係普通食你唔死又無乜特别既但啲魚露仲要係無乜味道落左小小辣椒比你係岀面見到既魚露一定好過佢上到湯粉同撈檬啦湯底無味落左三碟豉油碟既辣椒先有小小辣既味個橯檬粉唔知係咪我唔識欣賞用白開水拖兩拖就上碟我係食唔岀個咩湯底既味道去整個橯檬跟住最白痴就係啲凍檸荼同熱檸水佢比四份一個西檸你係四份一個仲要係揸到爛哂無哂汁比你完全無味杯熱檸水得個甜字佢唔會比包沙甜你好選擇落幾多甜一杯熱檸水係正常成年人一淡就飲得唒我未試過食左lunch食到要我打食評仲有個服務員問佢攞多一兩碟辣椒佢仲驚辣死你咁
今日同同事食個午餐見到入面都ok多人諗住入去唔會有伏啦
仲有個服務員問佢攞多一兩碟辣椒佢仲驚辣死你咁