難以理解的安排未坐穩張櫈餐牌未睇,已經叫我嗌定湯底。到食到中段(約70分鐘左右)又提多次限食90分鐘,過多一陣就拎張單過嚟。對於打邊爐嚟講,90分鐘真的不夠時間(但餐廳已事先聲明,我只好欣然接受)。成餐飯員工比我感覺就係催促,節奏好急促,食得好唔開心。埋完單之後可以繼續坐,我係度諗,咁唔排除我會再叫野食,況且又5係任食,我完全唔明白點解要求客人埋單先?!湯底方面(淡而無味)麻辣湯底唔夠麻唔夠辣,由中辣加到大辣依然一啲辣味都無,對於冒名嚟食麻辣火鍋嘅我大為失望!酸菜湯底,食之無味,相信係湯料不足,仲差過自己家中打邊爐。食材方面(中規中矩)牛肉,牛柏葉尚算新鮮,不過不失,蟹滑入口好散,無蟹味,唔試也罷。調味料得4款,䜴油、葱花、酸菜、麻醬食物款式方面,少之有少總結,不值一試,亦都唔會再幫趁。價錢差唔多,而好味過佢嘅麻辣火鍋實在有太多選擇。
難以理解的安排

湯底方面(淡而無味)
酸菜湯底,食之無味,相信係湯料不足,仲差過自己家中打邊爐。

食材方面(中規中矩)

調味料得4款,䜴油、葱花、酸菜、麻醬

食物款式方面,少之有少

2020-09-08
  • 不吃