2020-10-03
不會再來!態度惡劣!受到不有善對待!昨天下午去了食,第一次去良印象真係超級失望,一去到排隊嗰時店員比咗落單紙每位落定單,因為我們3大1小,見到落單寫一人最底要叫一碗$45米線,自問好好禮貌問黃色衫扎頭女仔,話有小朋友9歲食唔到一個米線,而我又唔太鍾意食米線,咁佢話可以叫兩碗米線、一個小食$46,話$46小食可以彌補到一碗米線,到差不多入去坐,黃色衫店員睇到張單話我地填咗員工寫嗰個位,咁我地話見到張紙無得填小食位以為下面嗰度填,因為第一次黎唔係太識,佢不但即刻黑面,仲態度惡劣改口話你睇清楚要每人叫一碗$45米線,我地話你岩先唔係咁講,個個都聽到,咁佢好炆咁話咁咪兩碗加一個小食囉!之後我地3個大人圍內自己講話一定上網評論呢間野服務態度差,永久不再食!個黄色衫女仔即刻喺我地後面大大聲話:「小姐!你評論我地乜野呀!」跟住有個黑色衫女人走出黎調停,我地講曬成件事比佢知,佢話幫個女仔向我地道歉,但個女仔無道歉之餘仲一直黑面👍🏻環境情況已經很差,曱甴多的是,依家仲要係疫症時期,但係環境情況都差到不堪!食完米線仲要勁口渴,味精太多了,不是其他人說的有多好吃。上網睇原來就係老闆娘個女,仲要係原來個個都話
食完米線仲要勁口渴,味精太多了,不是其他人說的有多好吃。
上網睇原來就係老闆娘個女,仲要係原來個個都話緊佢,佢都繼續對啲客人冇禮貌!