2017-07-16 139 瀏覽
適逢男友星期六要番工,好女友當然要陪午飯天氣唔多好所以無選擇上歌賦街食拉麵。反而選擇左依間最近新貴時間尚早店鋪無乜客人 裝潢無特別,男友都未座好已經比一位暗黑系面口女士指示佢要座入d若然店鋪全滿 我明白要座好,但後面又無人而且我地係未"座定" 個人認為唔需要"警告"客人先男友拉麵愛好者,此店完全可惜強差人意湯底求其 腩肉得個肥 雞叉燒得個乾字不過餃子算好吃 屬中上最後買單亦係令我寫第一篇食評原因先補充一點,我地到走店鋪開始有客所以我地食完都快快走。我地座位置係收銀後面,因為店無標明如何付款所以男友禮貌性係信講左句買單而個位暗黑系女服務員就用差劣態度話 岀黎買 而且零眼神交流 仲要我地只係座係佢後面 一步的距離唔係一級食店,但連其本尊重都係無無問題,我地行去佢身邊無所謂 但找錢我真心覺得應該放客人前面而唔係拎去左邊又唔岀聲依間店,麵食唔會特別推介亦不值一排服務更加不敢恭維 可一不可再。
適逢男友星期六要番工,好女友當然要陪午飯
天氣唔多好所以無選擇上歌賦街食拉麵。
反而選擇左依間最近新貴

男友拉麵愛好者,此店完全可惜強差人意
湯底求其 腩肉得個肥 雞叉燒得個乾字
不過餃子算好吃 屬中上

最後買單亦係令我寫第一篇食評原因
先補充一點,我地到走店鋪開始有客所以我地食完都快快走。
我地座位置係收銀後面,因為店無標明如何付款
所以男友禮貌性係信講左句買單

唔係一級食店,但連其本尊重都係無

依間店,麵食唔會特別推介亦不值一排
服務更加不敢恭維 可一不可再。
2017-07-16