2020-06-20 1128 瀏覽
旺囍3月曾經告急,所以懶惰唔book枱嘅小編喺旺角就諗起佢哋。去到排隊排第四,喺旺角搵黃店見得到龍尾已經係萬幸😂 不過實話實說,食完感覺有啲差,不完美,要改善😤 😋 三餸油麵(豬大腸、蘿蔔、韮菜餃、加腩汁) $46 舖頭入面樓面同煮麵嘅得三個人,人手唔夠搞到落單都等咗好耐,落咗單過一陣終於有得食!好大碗(隻碗好大),可能又係小編嗌錯嘢,碗麵睇落好唔豐富,應該要識揀啲大大嚿嘅嘢,但明明餐牌張圖隻韮菜餃又厚皮又大隻🤕 好啦是旦啦,蘿蔔叫清甜蘿蔔,係清甜嘅,但問題係真係有啲老,食到成口楂🥴 韮菜餃味道ok,但細隻得嚟一咬就散晒😢 豬大腸個味幾好,但太薄身,好似食近啲類似雞皮嘅物件咁,原本expect係厚身啲嘅⋯⋯腩汁就無乜牛腩味,但有啲辣味,小編都係唔食得辣先叫腩汁姐⋯⋯ 46蚊無嘢飲仲係咁嘅體驗,真心希望可以改善吓。 ⭐️評分⭐️(5⭐️為滿分)味道 ⭐️⭐️ 環境 ⭐️⭐️⭐️ 抵食 ⭐️⭐️⭐️
三餸油麵

😋 三餸油麵(豬大腸、蘿蔔、韮菜餃、加腩汁) $46
清甜蘿蔔
韮菜餃
和味豬大腸

⭐️評分⭐️(5⭐️為滿分)
味道 ⭐️⭐️
環境 ⭐️⭐️⭐️