2020-01-16 77 瀏覽
Bookmark左雪山冰廳已經好耐啦🤗🤗今日終於有機會黎食個午餐,打開餐牌其實乜都想試想食😋😋奈何胃就得一個🙈叫左個人氣既檳城特餐🤤五分鐘左右就到齊,叻沙摻摻俾我想像中細碗😂😂蝦、豆卜、魚片各兩件。蝦有少少霉,相信係冰鮮蝦😂豆卜魚片正常,油麵及米粉都好食。至於湯底完全係呢餐既精髓🥰叻沙味極香濃,而且加入左佢地自己既辣椒油,所以更加惹味🤪我食到流晒鼻水🙈🙈不過呢種辣好刺激,令人流晒鼻水但又想追住食,追住食但又流晒鼻水😂😂😂丹麥多士雖然只係微暖🥰但又幾香脆,食到最後我會點啲叻沙,好唔錯架喎😆至於炒蛋,櫻花蝦雖然幾多,但本身無咩味,所以炒蛋都偏淡,佢拎出後時只係微暖🤨🤨如果即炒應該會好食好多😌