呢間餐廳比人一種少少殘舊又帶有年代感ge感覺。牆面貼滿破舊ge報紙作裝飾,燈光亦昏昏暗暗。我地叫左個鳳尾蝦白汁意粉。鳳尾蝦ge表面煎至金黃色,有焦香ge味道,加上爽脆彈滑ge口感,幾好食。但除左蝦比較好之外,整個意粉其實已經無其他餸,毫無特色。意粉汁亦不如想象中ge濃郁creamy,只係好普通ge白汁甚至有點稀,令我有d失望。另外,我地亦叫左個班尼迪蛋配英式鬆餅。單睇擺盤算幾抵,$78 有2份班尼迪蛋之餘,仲有配香腸、煙肉、沙律菜、車厘茄、茄汁豆、蘑菇片,非常抵。出面餐廳$98得2份班尼迪蛋架炸,仲邊有配菜。不過呢,呢個價錢底下,質素就會爭d。個班尼迪蛋做唔到流心效果,熟左少少。蛋上ge汁亦唔夠多,味道亦未夠濃。總結尼講,呢度價格係幾平ge,但質素不能抱太大期望。

總結尼講,呢度價格係幾平ge,但質素不能抱太大期望。