【上環抵食高質二人漢堡餐〰😝】/////鮮艷黃色嘅門面好醒神🤩店舖座位以高枱櫈為主 人均$8x就食到爆餡漢堡包 仲有小食拼盤同飲品 性價比超高!!😚上個月去仲有堂食 呢排疫情較嚴重 小店主要做外賣🥡有9折優惠 可以save低遲啲去或者外賣都得😬.👉🏻Say Cheese Set(二人餐) $178🔸西冷黑松露水牛芝士 (+$15)🔹黑毛豬芳天娜 漢堡餡料份量多 個盒偏窄身 拎上手有啲狼狽😂漢堡包新鮮夠鬆軟 西冷個款夾住牛肉片 牛味超濃🤤中間有黑松露香味 軟熟嘅水牛芝士多到好似瀑布 芝士味唔係好出 但整體口感都幾豐富 黑毛豬包夾住豬腩片 油脂分布幾平均 酸酸甜甜嘅蜜糖芥末醬有加分 黑毛豬比西冷更出色(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎).🔺小食拼盤拼盤種類好豐富〰️有薯角、雞翼、日式炸雞同魚柳 最中意魚柳同炸雞 魚柳外皮脆身 咬開會見到魚肉 真材實料🤫炸雞雞肉就好嫩滑 .▪️飲品套餐包兩罐飲品 有汽水、梳打、奶昔等等 都有好多選擇 我同朋友叫左西柚梳打同梳打水 漢堡配汽水邪惡得嚟又解渴😈 ———-📍La Casa Burger & Pasta (上環)上環文咸東街2號地舖
【上環抵食高質二人漢堡餐〰😝】
/////

👉🏻Say Cheese Set(二人餐) $178
🔸西冷黑松露水牛芝士 (+$15)
🔹黑毛豬芳天娜

🔺小食拼盤
▪️飲品
———-
📍La Casa Burger & Pasta (上環)
上環文咸東街2號地舖
2022-02-19
10 分鐘 (堂食)