2022-01-14 24 瀏覽
個日係最後一晚有堂食😮‍💨 本來想外賣嘅套餐,最後決定轉堂食。呢晚唔堂食,都唔知幾時先再有得食🙃 ʟᴀ ᴄᴀsᴀ嘅餐飲選擇多,而且經濟實惠,閒時吸引唔少人幫襯。因為店面細細,唔少人亦會選擇外賣。 呢晚我唔知食乜好,就揀咗呢個𝟸人餐,唔洗煩🤣 ✨sᴀʏ ᴄʜᴇᴇsᴇ sᴇᴛ ғᴏʀ 𝟸 $𝟷𝟿𝟹 🎈西冷黑松露水牛芝士漢堡 sɪʀʟᴏɪɴ & ᴛʀᴜғғʟᴇ ᴍᴏᴢᴢᴀʀᴇʟʟᴀ ʙᴜʀɢᴇʀ ʙᴜʀɢᴇʀ有型格紙盒裝住🎀 有美式快餐廳嘅風格,但味道一啲都馬虎,香濃嘅松露醬,多到流出嚟嘅芝士🤤 多塊西冷牛肉,配埋爽脆生菜,口感豐富又夠ᴊᴜɪᴄʏ! 🎈三重煙肉芝士通心粉 𝟹 ᴄʜᴇᴇsᴇ ᴍᴀᴄ & ᴄʜᴇᴇsᴇ ᴡɪᴛʜ ʙᴀᴄᴏɴ 好少食通粉嘅我,忍唔住揀咗通粉,因為三重煙肉芝士實在太吸引😂 通粉細細粒,有咬口得嚟,亦少咗澱粉質口感,即使有滿滿嘅芝士,也不膩滯。 🎈小食拼盤 sɴᴀᴄᴋ ᴘʟᴀᴛᴛᴇʀ (ᴘᴏᴛᴀᴛᴏ ᴡᴇᴅɢᴇ ᴄʜɪᴄᴋᴇɴ ᴡɪɴɢ*𝟸, ғɪsʜ ғɪʟᴇᴛ*𝟷, ᴄʜɪᴄᴋᴇɴ ᴋᴀʀɢᴀᴇ*𝟸) 呢個小食拼盤好大份🤣 鍾意薯角嘅人有福了!薯角量多又熱辣辣,仲有

✨sᴀʏ ᴄʜᴇᴇsᴇ sᴇᴛ ғᴏʀ 𝟸 $𝟷𝟿𝟹

🎈西冷黑松露水牛芝士漢堡

🎈三重煙肉芝士通心粉

🎈小食拼盤
呢個小食拼盤好大份🤣 鍾意薯角嘅人有福了!薯角量多又熱辣辣,仲有炸得香脆嘅小雞塊、魚柳,香煎雞翼😍 幾豐富嘅小食拼盤呀!

🎈ᴅʀɪɴᴋ:
ᴄᴏᴋᴇ, ɴᴇsᴛʟᴇ ʟᴇᴍᴏɴ ᴛᴇᴀ