2021-10-25 213 瀏覽
邪惡指數: 🐽🐽🐽好食指數: 🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️Monday blueeeee🥺 啱啱食咗間喺中環嘅「我愛慢煮」,揀得主打慢煮嘅餐廳就梗係要試吓佢嘅meatssss吧😎 順帶一提我試呢幾款慢煮肉類主菜都係講緊$98🐔$118🐮$138🐷呢啲價錢,比我想像中平💁🏻‍♀️⭕️ 秘製保濕豬鞍架睇到呢個名真係好想知佢有幾保濕😆💦果然juicy喎,連埋啲脂肪爆油香,一啲都無平時豬扒嗰種鞋口💯用慢煮去烹調豬肉真係最好不過,好食的呢💁🏻‍♀️⭕️ 蜜糖香草烤法國春雞賣相吸引,個皮亦燒得好香,食落肉質亦滑嫩juicy,連雞胸部份都👍🏻,簡單用蜜糖香草去調味已經ok。⭕️ 美國安格斯特級平鐵牛扒切開見到粉嫩色先諗返起其實佢冇問過我哋要幾成熟🤣 肉味重,佢邊邊連住少少脂肪,食落特別香。
邪惡指數: 🐽🐽🐽
好食指數: 🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️