估唔到美麗華嘅小角落有間台灣特色小店,有學生木枱同學生椅子,佈置小學班房嘅裝飾,放置大量漫畫書本。呢度好好嘅喺採用自助形式👍🏻好有回到過去嘅感覺😂古早味滷排骨湯麵 $58Taiwanese spork Cutlet with Noodles排骨配有少量菜同辣醬!排骨軟腍腍好香口。個辣醬喺重點!配湯麵同配排骨味道好夾👍🏻又唔喺麻辣酸辣個隻,點綴成個清湯麵😌香酥雞湯麵 $58Deep Fried Chicken with Noodles酥雞炸得好酥脆!個皮唔會太厚粉,好香口,雞肉質啱啱好☺️麵質厚粗,一咬就斷開,唔喺幾彈牙,食完好飽肚😳紫薯拿鐵 $35無咖啡因紫薯拿鐵,甜味淡淡的無咩紫薯味😂呢個杯令人好開心🥳飲到底杯中間有隻長頸鹿勁得意🤣最後先至發覺喺長頸鹿杯杯🤩水蜜桃蘇打 $35量杯放滿冰塊,將蘇打倒入量杯呢個畫面好治癒啊🥰味道甜甜的,帶點清澀味道🌸.❤️味道:🌕🌕🌕🌕🌕🌵環境:🌕🌕🌕🌕🌑💼服務:🌕🌕🌕🌕🌑💰價錢:🌕🌕🌕🌑🌑🏵CP值: 🌕🌕🌕🌕🌕❣️回頭:🙆🏼‍♀️🙆🏼‍♀️🙆🏼‍♀️🙆🏼‍♀️🙆🏼‍♀️

古早味滷排骨湯麵 $58

香酥雞湯麵 $58