2020-04-06 1151 瀏覽
依個時期外賣最多,愚人節買蛋糕返屋企開心下。好耐以前都食過佢地店既玫瑰味、開心果味依d。今日都想食返。但係3pm就買哂好多,得返少少選擇添。不過好彩都有我食既味道,買返去飯後甜品同聽日早餐!雙重朱古力 $54上面正方形朱古力🍫有d似brownie但無咁實心。鍾意食朱古力嘅朋友一定好加分大愛,朱古力唔會太甜,配合軟身蛋糕一下軟一下朱古力既實但唔硬,咁樣食口感加分!英國伯爵茶 $54小小忌廉加個馬卡龍,樣子味道加分。三個蛋糕中最靚! 伯爵茶粒都係蛋糕內睇到,味道自然濃同香!第三次返食!北海道南瓜可可 $60樣子好岩萬聖節,不過今日係愚人節,哈哈!蛋榚上既南瓜溶好強南瓜味道,佢打到好滑身,作為蛋糕好順口同香南瓜味,無d一粒粒南瓜既南瓜蛋糕溶nice!朱古力味都配合到,味道無南瓜咁強,中間白色係忌廉好飽滿感!如果好鍾意食朱古力嘅朋友,就要買雙重朱古力味,南瓜可可唔夠過口引。但如果唔想食得太濃,就可以選南瓜可可。雜錦手工餅乾16件裝 $128英國伯爵茶味十分足,茶既食品做得好好。咖啡榛子味同朱古力味配茶食好有小資女享受。紫薯味日式風好似要配煎茶?! 紫薯夠香但不過甜喔!

雙重朱古力 $54

英國伯爵茶 $54

北海道南瓜可可 $60
樣子好岩萬聖節,不過今日係愚人節,哈哈!

雜錦手工餅乾16件裝 $128

紫薯味日式風好似要配煎茶?! 紫薯夠香但不過甜喔!

下午茶