2020-01-01 3493 瀏覽
住係港島,當然禮拜放假都係留番係港島食lunch ! 😈😈👿一路都好鍾意食開燒肉既我就走左去哩間老牌店食晏晝飯🤗🤗🤗🤗自己一個好悠閒咁走左入去食飯,可能星期六既關係,所以人流不多,只有三,四枱客人。一坐低姨姨已經幫我安排左杯暖暖既熱茶。三色和牛定食 $250再加一一上菜,哩個定食既肉量比我想像中多,而中間個碗既和牛面積仲大過我手掌。 🥰🥰🥰燒熟之后,係我品嚐第一啖之後,和牛係我口中溶化既個種口感,係我畢生難忘,特別係係$300樓下就可以食到如此高質和牛,性價比特別高,相比如果係和牛純哩度食晚飯,可能食材會更加高質,但人均消費晚飯可能要大慨$1000 一個人,本人就寧願平平地食個$275 而又高質既和牛!🤪🤪總括來講,此午餐簡直值回票價,而本人覺得特別係哩個set係高質得黎又食到係日本高質肉既感受🥰

一路都好鍾意食開燒肉既我就走左去哩間老牌店食晏晝飯🤗🤗🤗🤗

三色和牛定食 $250再加一