與朋友慶祝生日:生日快樂🎂。揀咗呢一間在堅尼地城嘅海景餐廳🍴,有幸嘅可以門口泊到車位🚗,食得安心又放心🇫🇷.呢間法國菜都有啲名氣,皆因每款食物都有水準,入口嗰刻確係有啲驚艷,係用心製作嘅結果🇫🇷———————————————————————————🇫🇷炭烤牛骨髓🦴💬很喜歡吃牛骨髓,感覺係非常美味嘅食材,有咬口唔油膩更加覺得幸福😋.🇫🇷法式烤乳豬🐽💬西班牙🇪🇸都有乳豬,當然中式乳豬同樣吸引;呢款法式一樣皮脆肉嫩,味道香濃而且唔油膩,配上薯仔🥔同酸菜,中和口感😋.🇫🇷烤原隻三黃雞配飯🐔💬一道相當出色嘅菜色,三黃雞油香滲入飯中,而且同樣都係皮香脆,雞肉嫩滑,一食再食😋.🇫🇷虎蝦香蒜橄欖油扁意粉🍝💬超大隻嘅虎蝦彈牙,扁意粉非常濃郁,欖油同蒜混入其中,賣相吸引😋.🇫🇷香煎魷魚🦑配西班牙肉腸💬加點檸檬汁🍋提鮮更多,魷魚🦑炒到好香好好味,加入西班牙肉腸增加肉味同油份😋
———————————————————————————
🇫🇷炭烤牛骨髓🦴