2020-07-16 67 瀏覽
打邊爐嘅食肆一直比我嘅感覺都係好侷促好嘈吵嘅地方,今日嚟咗呢間餐廳度打邊爐之後令我有少少改觀。因為呢度嘅裝修唔單止好特別,而且場內環境仲唔會有個種嘈雜嘅感覺,令到我哋都有一個好愉快嘅用餐體驗見到餐廳裏面有好多唔同嘅燈牌上面寫咗啲幾得意嘅字句,用嚟打下卡都唔錯餐具嘅擺設都比起平時打邊爐嘅餐廳高級,而且仲好貼心咁有圍裙提供,咁就唔怕會整污糟件衫我哋叫咗個四人套餐,一嚟到嘅呢個拼盤真係擺得好精美,有少少似平時去日本餐廳食刺身嘅時候擺出嚟個賣相,估唔到連打邊爐食慾都可以見到咁靚嘅擺法~除此之外,佢哋嘅肉類都係好鮮嫩細滑,而且食落口嘅肉味十足,就算有濃郁嘅湯底都唔會俾佢搶過。我地呢個餐四個人食叫做啱啱好夠飽,不過如果本身好肚餓或者比較大食嘅朋友就可能要叫多少少呢度嘅丸、餃子同埋蟹柳都係四人分,每人只係得一粒,令到我哋份外珍惜🤣🤣蟹樓入邊竟然仲有驚喜!呢個魚片可以直接當小食咁點醬食,夠晒方便~另外都有少少蔬菜類,不過就建議大家可以食咗蔬菜先再食慾,咁會比較健康🤣
蟹樓入邊竟然仲有驚喜!
呢個魚片可以直接當小食咁點醬食,夠晒方便~