2021-09-16 64 瀏覽
一坐低見到位置上面有一支細細地嘅酒精消毒液,仲以為係上一台客人留低,點知望一望原來每一個位都有一支,睇得出店舖都幾細心👏🏻美國安格斯牛柳 💰75一串三粒,係燒完先至切開的,都幾厚身。叫咗五成熟,最好食係中間嗰一粒🤣 比較做到外脆內軟~-煙肉蠔卷 💰42呢個真係有驚喜!應該係第一次食煙肉蠔卷呢個菜式,一定要趁熱食,如果唔係啲蠔可能會腥。呢個真係好好食,同朋友一人一粒,食完之後都一致覺得隻蠔好新鮮,又多汁,一啲都唔腥,好好食👍🏻👍🏻-茄子 💰19呢個有啲似小帶子嘅size,茄子入面仲有汁,唔會燒到乾爭爭🙌🏻-汁燒魷魚筒 💰85魷魚好柔軟,個人建議食法可以到啲七味粉🤣 好惹味-燒雞泡魚乾 💰83去到邊都會叫嘅雞泡魚乾!朋友第一次食都話覺得大開眼界,好食😋! 一啲都唔韌,鹹鹹地點埋沙律醬真係好食!-燒飯團 💰35飽肚之選~ 叫咗一個三文魚同埋一個明太子,上枱時會說明放咗蘿蔔嗰個係明太子飯團👍🏻 鍾意食飯焦嘅朋友一定唔可以錯過,師傅將成個飯團嘅外圍都燒到卜卜脆🤩 同埋真係好大舊,食完會飽-總括而言,呢度好適合同朋友來談心,靜靜地慢慢地食下全消同埋飲下酒真係一流👍🏻

美國安格斯牛柳 💰75

煙肉蠔卷 💰42

茄子 💰19

汁燒魷魚筒 💰85
魷魚好柔軟,個人建議食法可以到啲七味粉🤣 好惹味

燒雞泡魚乾 💰83

燒飯團 💰35