2019-02-12
Hotpot like a Royal♨️🥢 where you can eat like a King.👑 Palace themed & high quality. lets try❤️..時間太快 又搭入大年初3🎋 等我介紹返一個好有霸氣又充滿中國色彩既 火鍋] 先。食火鍋真係食得多,而一間滿有宮廷特色主題既古色古香火鍋店,大家又試過未呢❓ 每種唔同湯底都會配上唔同既鍋底爐具,配襯返唔同年代既鍋底 真係好有霸氣既感覺。樣樣湯底都好吸引,今次最後揀左 ,原條桂花魚拆肉 砌成玫瑰花🌹鋪砌成既鍋底 真係好靚好靚,再伴以酸菜`少量菇類`大量香菜類,成件事上鍋已經覺得好有睇頭呢。鍋底下再鋪上食用乾冰,趁住撞入湯底而產生大量既煙霧,真係好有睇頭 煙霧霾漫既感覺真係好吸睛呢。而鍋身浮誇而有貴氣既龍頭,令到成件事更加宮廷又奢華,頓時真係以為自己係古代皇宮食緊飯呢,火鍋] 呢個名真係冇改錯呀,盡興喔。..湯底已經咁精彩,配料當然有保證呢。介紹完 火鍋],今次就講講 吧。介紹完好有霸氣又吸睛既 ,已經大玩乾冰效果。而配料繼續送上呢個玩意,真係好精彩又有視覺效果呢。呢次點左好多海鮮 魚🐟`蝦🦐`鮑魚🐚,
咸豐酸菜魚湯鍋
時間太快 又搭入大年初3🎋
等我介紹返一個好有霸氣又充滿中國色彩既 [宮廷火鍋] 先。食火鍋真係食得多,而一間滿有宮廷特色主題既古色古香火鍋店,大家又試過未呢❓ 每種唔同湯底都會配上唔同既鍋底爐具,配襯返唔同年代既鍋底 真係好有霸氣既感覺。
湯底已經咁精彩,配料當然有保證呢。介紹完 [宮廷火鍋],今次就講講 [靚料] 吧。介紹完好有霸氣又吸睛既 [咸豐酸菜魚湯鍋🐟],已經大玩乾冰效果。而配料繼續送上呢個玩意,真係好精彩又有視覺效果呢。
超新鮮海鮮
大蝦
新鮮安格斯
黃金雙拼
Gorgeous place with insanely flavorful & fresh food♨️🥘🥢
氣派 x 宮廷火鍋♨️ 來吧~一起滾得歡喜吧!