2012-10-18 49 瀏覽
本人好少食寫評, 但今日真係食到一肚氣, 好想掉低錢就走!!事源係本人上網BOOK位在10月18日慶祝家人生日, 於星期二訂的, 因為本人在星期一一大班人在這兒打邊爐過後, 覺得環境幾好, 食物不錯, 又不太貴~! 本人訂了7點, 在六點四十分已拿枱, 但呀姐比左張一上樓梯而家不同大小的併合枱, 而家給一條橫樑壓住..好暗, 我來這裡係因為覺得坐得舒服, 於是要求換枱. 但呀姐態度非常差, 話其他D 枱, 老闆已經分派灑給已訂位的客人而且張張坐5~6 個人, 你得4個人..一係你叫多個LAW, 又或者你下次BOOK位留言寫定! 於是我就開始..嬲, 因為我眼見佢的枱有D 根本...一定只能約4個人坐, 我又唔想真係落去搵老板理論, 係米一間我見到只係得4個人坐你要同我道歉, 我真係唔想再同佢嘈, 但佢仲大大聲話我....真係想比錢走~!!! 但見係生日同已經叫左個仔煲, 我就忍左呢啖氣~講真, 論食物價錢我係會再幫襯, 但你呢D 咩服務態度~我以後唔會再光顧已經叫埋身邊既朋友唔好去~! 呢次係不愉快經歷!!! 你轉唔到枱比我..唔係咁樣用呢個籍口話其他比5~6人坐, 同埋我咁早去拿位.

講真, 論食物價錢我係會再幫襯, 但你呢D 咩服務態度~我以後唔會再光顧已經叫埋身邊既朋友唔好去~! 呢次係不愉快經歷!!! 你轉唔到枱比我..唔係咁樣用呢個籍口話其他比5~6人坐, 同埋我咁早去拿位..唔好咁快抱住唔休做既心態!!!!

希望老闆留意下員工既態度, 再好食都係幫你趕客
2012-10-18
慶祝紀念