2019-05-23 86 瀏覽
之前去過佢哋嘅分店食過,覺得非常之有水準!因為聽上次嘅員工介紹叫我地去呢間,因為呢間有串燒食,嘆埋酒就一流。見今個星期有時間就專登過嚟食!首先補一補先,叫咗個冬瓜雞花膠湯底!冬瓜可以消暑,花膠雞有幾寶係人都知啦!他們會喺我哋面前加湯,真材實料!不論雞花膠同埋魚翅,而且呢個湯底唔貴,推介推介由於朋友唔食牛,所以就叫咗羊,紐西蘭草飼羊,有少少嘅蘇味,滾完之後特別香,不錯叫咗一份白鳝片,真係好多,不過唔記得咗影相,非常新鮮鮮甜!蔬菜拼盤,一次過有幾款蔬菜唔使揀,啲菜好新鮮有洗乾淨!最後叫咗兩串串燒來食, 因為這個是我來呢間店舖想試嘅原因!黑豚肉同埋雞肝,覺得串燒特別出色!新鮮即叫即燒要等一陣先有,雞肝生燒的,燒出來會是半生熟,琳琳地特別粉嫩!但係好香!整體來說價錢不貴,有質素,有服務!

叫咗一份白鳝片,真係好多,不過唔記得咗影相,非常新鮮鮮甜!

蔬菜拼盤,一次過有幾款蔬菜唔使揀,啲菜好新鮮有洗乾淨!

最後叫咗兩串串燒來食, 因為這個是我來呢間店舖想試嘅原因!

整體來說價錢不貴,有質素,有服務!