2021-08-28 167 瀏覽
平時出街食黎食去都係米線茶餐廳 男友話想食啲特別野 所以今次我就帶左佢黎位於旺角食串燒放題120分鐘嘅黃店 - 串grill😋 佢食完話好滿足喎其實我自己都未食過 一入到去職員就比左一個拼盤比我地 好有禮貌咁同我地講解個爐點樣用 串燒放入個爐到會自轉十分方便😆 只要睇住依張紙嘅時間燒就可以 咁哂我依啲懶人🤣 而飲品就自己出去任拎呢到冇honey 比我地搽落去食物到 但有燒汁!! 🐻🐻覺得搽多啲好味啲 特別係蔬菜類 因為燒燒下佢地會干哂 肉類就加埋孜然粉就夠哂惹味😋🐻🐻誠意推薦以下食物:M6和牛牛柳 (肉質軟稔 配埋燒汁十分不錯)荷蘭豬五花(脂肪比例均勻 咬落十分juicy),台灣腸脆身 肉質厚實彈牙翠玉瓜清甜爽脆菠蘿甜得黎冇渣👍🏻‼️但必食嘅一定係雞腎同雞軟骨 雞腎新鮮爽口 雞軟骨香脆得黎好多肉汁 好surprise😋最後有haagen dazs 雪糕食 識食一定食cookies and cream wakaka 食完係一個完美嘅句號Overall 回頭率: 4.5/5 (十分不錯)

佢食完話好滿足喎

其實我自己都未食過 一入到去職員就比左一個拼盤比我地
咁哂我依啲懶人🤣 而飲品就自己出去任拎

🐻🐻誠意推薦以下食物:
M6和牛牛柳 (肉質軟稔 配埋燒汁十分不錯)
翠玉瓜清甜爽脆
菠蘿甜得黎冇渣👍🏻
‼️但必食嘅一定係雞腎同雞軟骨
雞腎新鮮爽口 雞軟骨香脆得黎好多肉汁 好surprise😋

食完係一個完美嘅句號

Overall 回頭率: 4.5/5 (十分不錯)