2017-11-10 382 瀏覽
小弟最近工作忙了整整一個星期十分疲倦, 忙完後當然要獎賞一下自己, 任食任飲的日式放題絶對是生命的調劑. 總括來講, 極尚大瀛喜日本料理呢間觀塘分店的地點方便易搵, 水準不俗, 下次當然要再來幫襯啦!一坐下來首先來了刺身拚盤, order 薄內的刺身選擇多達十數款, 連象拔蚌都有, 最喜愛佢既甜蝦夠食落新鮮, 另外帶子亦都好肥厚, 唔會切得一片一片咁, 食落亦有甜味! 全部刺身亦已解晒凍, 唔會仲食到冰味!任飲方面, 在餐廳的一角有很寬闊的角落放了汽水菓汁, 而且也有啤酒, 冷熱紙包飲品和雪糕乳酪也有供應, 只需要隨手拿取就OK! 成餐任食我不停轉野飲, 最後都係唔可以試曬每款野飲!壽司係一口的大小, 不用懼怕咬幾口已經飽肚, 賣相精美口感鮮甜, 加多一轉單絕對唔會手軟!這裡 waiter 單反應超快, 常常主動清走食物碟, 食物上枱時間亦都夠快, 不會等候很久才有得食或出現漏單情況, 難怪每次黎都座無虛席, 預先訂位也是必然吧!