之前係太古城食過chatterbox express覺得幾好味, 今日放假約左妹妹去tst行街食飯, 於是就帶左佢去k11嘅chatterbox cafe試下! 餐廳環境幾大, 座位寛闊, 坐得幾舒服!🌟四季柑汁味道酸酸甜甜, 大大杯解渴又開胃🌟文華海南雞飯🐔🍚小妹將海南雞升級做雞脾, 雞脾口感鮮嫩滑溜幾juicy, 配搭油飯一流, 小妹最中意附上嘅辣椒醬, 辣味由淺入深, 愈食愈滋味!🌟黑醬油炒鮮蝦蘿蔔糕炒蘿白糕份量非常足, 黑醬油甜甜地, 沾滿哂成粒一口蘿蔔糕, 非常惹味!🌟馬來特色香煎辣魚餅魚餅香香辣辣, 食落煙煙韌韌, 夾上麵包食落口感更豐富🌟鮮斑蘭蛋糕伴椰子雪糕🍰🥥🍦斑蘭味好香, 蛋糕口感軟綿有彈力, 椰子雪糕入面有椰絲, 食起上嚟好香椰子味, 淋上椰子糖漿, 味道更香甜味美!

🌟四季柑汁
味道酸酸甜甜, 大大杯解渴又開胃

🌟文華海南雞飯🐔🍚

🌟黑醬油炒鮮蝦蘿蔔糕

🌟馬來特色香煎辣魚餅
魚餅香香辣辣, 食落煙煙韌韌, 夾上麵包食落口感更豐富

🌟鮮斑蘭蛋糕伴椰子雪糕🍰🥥🍦
2021-08-23