2024-01-24 42 瀏覽
一踏入店裏,即時融入咗一個溫馨舒服嘅氣氛,親切嘅店員微笑迎接,整個人放鬆晒😌。開始嘅三文魚牛油果沙律,夾得一啲都唔多餘,滑潤嘅牛油果同新鮮肥美嘅三文魚,加埋嗰絲絲清新嘅日本醋香,直頭食落開心到不得了。炙燒左口魚邊,嗰個魚皮燒得啱啱哋嘅焦香🔥,肉質只係輕輕炙過,保持咗鮮嫩多汁,咬落去夾帶嘅油脂爆炸,滿口生津。墨魚同大八爪魚也是驚喜連連。倆者都不像其他地方嗰種嚼勁過強,反而係Q彈得嚟有嚼勁,食落明顯感覺到海味原汁原味。而芝士鰻魚卷真係令人癡迷,芝士同鰻魚嘅完美融合,還有點點芝麻嘅香氣撲鼻。最後,依家係WhatsApp都可以下單架喇!方便得很,邊行邊揀,唯一美中不足就係時間安排要準確啲,希望下回可以更精準嘅預知我嘅日式宵夜會提到幾時。但總括來講,這家店,我絕對會再次光顧,風味正宗又抵食,好興奮下次再嚟一試!🍣🥑🎉