2024-04-15 278 瀏覽
今日約咗朋友去旺角食飯,嚟度兆萬樓下,好多人派傳單,最後揀咗呢間,叫大本瀛!入到去坐得舒服,唔會太迫,開始叫野食,大件事,竟然寫紙仔,心唸咪會漏單,算啦入咗嚟,搏一搏啦,刺身正常以上,師傅有心機睇得出,攞盤好靚,數量足!冇雪氣,壽司🍣飯粒大小適中👏👏👏跟住叫熟食,有個姨姨既女人👩🏻推薦我哋食翠玉瓜,燒牛脷,羊架!真係冇介紹錯,不過佢就比較大聲,不過都好有禮貌!飯後就仲有甜品🍧最後總結冇漏單抵讚👍👍食物味道👅中上!題外話,本身唔係食呢間,因為收傳單見另外兩間價錢比較平就去咗樓下,原來個傳單同真實價錢相差好遠!唯有呢張傳單有價錢表比較老實就揀咗呢間,好彩冇揀錯!非常推薦大家去試吓😋😋😋😁💪🏻非試食
😁💪🏻非試食