2009-07-27 163 瀏覽
一個字,劣!!!!! 有任何人話佢好食,一就好唔識食,一係做馬自己寫既。 我常去成都食四川菜,我肯定佢無任何四川成份。食品全部用棘而不香,只是小棘。原全不麻,我唔明有邊方面係四川菜。 有d人話係東北菜,更不知所謂。整個"buffet"一d明貴用料都無,完全唔明點可收哩個價... 我不會每道菜去講,總共大概是八餸,200$一位,四人去即100$一個餸。大佬呀,灣仔食埋蟹,食埋蝦都唔駛哩個價。啤酒25$,汽水20$,佢真係chisin 以為自己係酒店場!!!!! service基本沒有,衛生差,太過overpriced,完全貨不對板。 魚蛋粉的棘都比他棘,大牌檔的小菜更好吃。姑勿論正不正宗,棘不棘,根本菜就不好吃!!!!

2009-07-24