八府巡按套餐($328)話說blue Monday同事話想食好d,佢話之前食過呢間好正!我當然要一試啦。原來佢係一人一個蒸鍋,蒸海鮮真係啱哂我。而且都包幾多海鮮,雖然lunch食又真係幾heavy,但係絕對食完唔會變blue Monday haha!蟹有半隻,加埋同朋友就變成一隻。都真係幾大隻,但膏真唔算多,但呢個價錢咁多嘢食我無咩要求了。帶子都幾大粒,仲有d蝦,好鮮味。平日我唔太鍾意食魚,但今日發現呢隻魚好好味,我朋友都問多句突然咁鍾意食駛唔駛比埋我,哈哈!白蜆我就覺得一般,無咩肉食。但量好多。鮑魚都ok大隻嫁,絕對唔係環保殼。龍蝦係我最滿意,雖然佢得半隻,但都真係好大隻。啖啖肉。元貝同蟶子都ok。最後我將三寶丸、蔬菜拼盤同米粉一齊滾,米粉如果可以多d更好,但都真係好入味。下次想dinner帶埋屋企人試!

八府巡按套餐($328)