得知小店9月30號正式結業,搵個機會嚟。有啲支持係為左好好道別,讓對方知道到最後一刻,即使無奈或種種原因,都唔係冷清離場。橙色eye catching嘅Cheeky Pasta🧡主要做外賣生意,當然都可以坐喺小店嘅摺板枱食,雖然露天,但當日都未算非常熱,反而幾有food truck feel🚚肉丸尚算juicy,唔會太咸;水牛城雞翼比想像中偏酸同辣;幼身薯條有埋薯仔皮, 即叫即炸熱辣辣,但一凍就硬哂要食快啲~份量嚟講女仔岩岩好,但男仔未必夠若論食物,有好有壞,但吸引我地嘅係老闆好nice、貼心同有態度🔥! 當日都有熟客專登嚟探佢地,老土講句,好味在於份人情味💛🇭🇰〔𝙼𝚎𝚊𝚝𝚋𝚊𝚕𝚕 𝚜𝚙𝚊𝚐𝚑𝚎𝚝𝚝𝚒 $𝟼𝟶 〕〔𝙱𝚒𝚐 𝙵𝚊𝚝 𝚜𝚔𝚒𝚗 𝚘𝚗 𝚌𝚑𝚒𝚙𝚜 $𝟹𝟻〕〔𝙱𝚞𝚏𝚏𝚊𝚕𝚘 𝚠𝚒𝚗𝚐𝚜 $𝟻𝟸/𝟼𝚙𝚌𝚜〕All the best💛

𝙱𝚒𝚐 𝙵𝚊𝚝 𝚜𝚔𝚒𝚗 𝚘𝚗 𝚌𝚑𝚒𝚙𝚜
𝙼𝚎𝚊𝚝𝚋𝚊𝚕𝚕 𝚜𝚙𝚊𝚐𝚑𝚎𝚝𝚝𝚒