今次嚟到位於葵芳廣場的一鍋堂🥄限時食兩個鐘 店入邊嘅座位都寬敞✨ 一入到去首先喺門口揀咗想要嘅湯底 湯底有16款選擇包括麻辣湯、養生藥膳湯、冬陰功湯、胡椒豬肚湯、檳城喇沙湯、杏汁豬肺湯、櫻花蝦湯和蕃茄牛粒湯等🍲實有一款啱你口味🤣入到去就用QR code落單今次喺一鍋堂我哋食嘅係晚市C餐任食澳洲和牛火鍋放題✨————————————————🥄晚市C餐任食澳洲和牛火鍋放題 19:00-21:30入座 $288+10% 胡椒豬肚湯| 養生藥膳湯❶ 肉類: 肉類嘅選擇包括澳洲M5和牛板肉、美國安格斯牛肉、花雕浸安格斯牛肉、魔鬼辣安格斯牛肉、封門柳、牛脷心托、手切牛脊肉等!😋個人最推薦梗係澳洲M5和牛板肉🥰食落明顯同其他牛肉質素有分別 牛味濃郁好多🥄❷ 自家火鍋配料: 包括有手作珍寶蝦丸、醬爆瀨尿牛丸、蝦滑釀油炸鬼、蟹籽手打蝦滑、黑松露手打墨魚滑、手打木魚鯪魚滑、香辣安格斯牛肉滑、三色墨魚磚、和手打墨魚丸等🥰 仲有多款海鮮選擇,例如真係花膠、手切脆鯇魚片、手切白鱔片、沙白、和海蝦等🤣特別少少嘅仲有100%濃汁爽彈牛丸、手作菠菜皮韭菜餃、野生竹笙、和金蟲草孢子(其實係蟲草花

今次喺一鍋堂我哋食嘅係晚市C餐任食澳洲和牛火鍋放題
🥄晚市C餐任食澳洲和牛火鍋放題
19:00-21:30入座 $288+10%
胡椒豬肚湯| 養生藥膳湯

❶ 肉類:

❷ 自家火鍋配料:
) 款式多到數極都數唔完🥹開頭揀嘅時候真係嚴重選擇困難症 大部份款式都唔錯 每一樣都試啲好滿足😋

❸ 自助區域:
由前菜、蔬菜、丸類都應有盡有🫡 前菜有十幾款唔同嘅冷盤 包括涼拌蓮藕、涼拌土豆絲、和麻辣雞腳等🥰
蔬菜有油麥菜和娃娃菜 自肋區有香菇貢丸、魚蛋、墨魚餅、獅子狗、午餐肉、和冬菇等✨ 仲有一啲小食同埋熟食 而且點少得烏冬、薯粉和出前一丁依啲🥹

➍ 飲品:
飲品最特別嘅係有自家製嘅茶飲 例如有薄荷烏龍茶、洛神花茶等夠哂養生!
或者仲有其他嘅汽水和包裝飲品✨

甜品
有自助雪糕機比你自己唧✨咁就可以控制返自己想要嘅份量!不過今次我哋太飽咁就冇食到🥺

整體來講 有任食和牛 又有多款火鍋湯底選擇 咁計計埋埋CP值夠哂高😎
推薦指數: 🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑| 7/10
環境指數: 🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑| 7/10