💡炸櫻花蝦豆腐 $58以櫻花蝦做炸皮嘅一部份,係一個幾好嘅組合,櫻花蝦好重鮮甜味,為炸皮提升一個層次。豆腐好滑嫩本身冇咩味,配埋炸皮嘅蝦味就好Balance!💡流心蛋薯仔沙律 $68流心蛋嘅蛋黃好香,混埋薯仔沙律就好滑好清新。💡酒盜炒山藥 $58我本身喺日本係好討厭食到山藥,因為口感稠密又有陣怪味。但男朋友好鍾意山藥就叫咗,佢試完話我會鍾意。一咬落去竟然係好爽脆,酒釀似乎辟走咗我本身唔鍾意嘅山藥味,味道好開胃。💡蟹膏帆立貝配最中餅 $88見到最中飯都係諗起甜品,但配上蟹膏同帆立貝,口感同雪糕又有幾分相似,仲多出咗海鮮鮮甜味,相當有趣!💡串燒 雞肉丸 $32 & 雞橫隔膜 $58串燒燒到好香,外層微焦,雞肉丸內裏juicy,橫隔膜有少少似豬大腸種煙韌感,但冇豬大腸味,有燒汁食落都幾惹味。💡蟹膏甲羅燒配薄脆 $128蟹膏質地滑嫩,味道濃郁,單食會太重口味,配薄脆就好夾!💡煙肉蠔 $60煙肉在外層鎖住肉汁,鹹香同蝝嘅鮮味又幾夾!💡鵝肝三文魚卷 $158鵝肝油分令到啲飯都好香滑,仲要有三文魚嘅鮮甜味,真係好好食~食個日係星期三,第二日要返工就冇飲酒,但見到佢做緊清酒八周年優惠,好抵飲,大家Ha

💡炸櫻花蝦豆腐 $58
💡流心蛋薯仔沙律 $68
流心蛋嘅蛋黃好香,混埋薯仔沙律就好滑好清新。
💡酒盜炒山藥 $58

💡蟹膏帆立貝配最中餅 $88

💡串燒 雞肉丸 $32 & 雞橫隔膜 $58

💡蟹膏甲羅燒配薄脆 $128
蟹膏質地滑嫩,味道濃郁,單食會太重口味,配薄脆就好夾!

💡煙肉蠔 $60
煙肉在外層鎖住肉汁,鹹香同蝝嘅鮮味又幾夾!

💡鵝肝三文魚卷 $158

食個日係星期三,第二日要返工就冇飲酒,但見到佢做緊清酒八周年優惠,好抵飲,大家Happy Friday真心唔好錯過!
2024-04-24