2020-07-08 94 瀏覽
講到最近最hit嘅餐廳莫過於牛大人啦,短短一年間分店開完一間又一間,仲要間間都排哂長龍,想食到都要靠運氣😖之所以牛大人咁受歡迎係因為佢價錢相宜,款式多,環境服務都較其他競爭對手好👍🏻放題套餐分左三個level,其實中間嗰款〔美國SPF極黑牛〕已經好夠食🤤湯底款式繁多而且特別,配料亦都好足,唔會比人感覺淨係味精🤔而大家最關注嘅牛肉質素都好新鮮好嫩滑,咁嘅價錢食到呢個quality係絕對抵食🥶自助區方面都提供左超多款式任君選擇🍥🥟🌽🥬除左一般火鍋配料,餐廳仲提供埋台灣熟食選擇,例如鹽酥雞、台灣腸同甜不辣等等,好有誠意😍值得一讚係飲品會提供埋唔同嘅冷泡茶選擇,可以做到解膩消滯嘅作用,最適合食放題飲用,十分細心😋而最後套餐仲每個人包埋一杯movenpick雪糕,超級滿足🥳