識我嘅朋友都知我介紹過呢間酒家好多次!因為真係好好食,回頭率係5星星🌟 好多朋友都俾我燒到去食過幾次ga la😋今次我又幫大家試左新菜式,都係超高質👍🏼巧巧食呀~🔸琥珀合桃呢個前菜合桃配上白芝麻及蜜糖,香香地好香脆,係可以食到完全停唔到口🥹🔸南非鮑魚啫啫雞用砂鍋上可以保持啫啫雞煲嘅惹味和鑊氣, 雞肉多汁嫩滑,更加入4隻肥美南非鮑魚,師傅好有心係鮑魚面上係𠝹左花,所以好入味,令口味多一層次!🔸薑蔥龍蝦粉絲煲龍蝦已經拆左件好方便,肉質新鮮、口感爽口彈牙!粉絲都有好香嘅龍蝦同薑蔥味,炒得相當乾身!好惹味!🔸即燒伊比利亞叉燒皇所謂既伊比利亞豬肉,即係黑毛豬,係面搽咗蜜糖燒得好香脆,咬落去肉汁細嫩,果然係西班牙國寶級食材!🔸蟹肉菠菜豆腐盒豆腐炸至金黃色,上面釀左蟹肉、蛋白、菠菜,再加上蟹籽放面!外面香脆、裡面香滑!食落口好match!🔸北海道牛乳布丁 及桂花糕牛乳布丁好香牛奶味但又唔會溜!配埋個一口桂花糕~簡直係一個既驚喜又完美嘅飯後甜品。
識我嘅朋友都知我介紹過呢間酒家好多次!
因為真係好好食,回頭率係5星星🌟
好多朋友都俾我燒到去食過幾次ga la😋

今次我又幫大家試左新菜式,都係超高質👍🏼
巧巧食呀~

🔸琥珀合桃