本來日日喺尖沙咀返工,食咩都好苦惱🤔 但自從發現咗呢間丼飯專門店之後, 無論係晏晝食飯,定係夜晚嘅朋友;都冇晒煩惱🎉🍚 甘海老魚生丼飯($188)魚生丼飯有多款既刺身🍣包括有甘蝦、北海道帆立貝、磯煮鮑魚、赤身、鯛魚、油甘魚、三文魚籽😋每款魚生都新鮮肥美,脆卜卜帶咸香既魚籽配埋經過調味既赤醋飯一齊食,口感豐富真係令到小編食指大動!👍🏻👍🏻🫕 安格斯肉眼壽喜燒($168)壽喜燒湯底甜度剛剛好❤️有油花均勻且肉味濃既安格斯肉眼作為壽喜燒配搭的確係唔錯,而且配菜方面仲有金菇、娃娃菜、冬菇、葛絲以及溫泉蛋,在天氣涼涼既情況下享用真係夠哂暖粒粒!🥰🔥 串燒🐮安格斯牛小排($58)牛小排肉質嫩滑且肉味夠濃,就算經過燒後都能保留油香咬感。🐷鹿兒島黑豚蘆筍卷($42)燒到甘香既黑豚肉包住露筍,配搭上清爽但依然能夠保留蘆筍脆嫩既口感。🐤雞胸軟骨($32)燒雞胸軟骨既感覺就類似食緊雞軟骨咁,只係軟骨位置更加有咬口而且味道唔錯唔錯。🫘日本蕃薯仔($38)日本甜薯咬落外脆內面軟糯,味道香甜,感覺就好似入口即溶既感覺!🍗芝麻雞翼($52)雞翼炸到金黃色脆卜卜且佈滿芝麻,肉嫩多汁。

🍚 甘海老魚生丼飯($188)

🫕 安格斯肉眼壽喜燒($168)

🔥 串燒

🐮安格斯牛小排($58)
牛小排肉質嫩滑且肉味夠濃,就算經過燒後都能保留油香咬感。

🐷鹿兒島黑豚蘆筍卷($42)

🐤雞胸軟骨($32)

🫘日本蕃薯仔($38)

🍗芝麻雞翼($52)
雞翼炸到金黃色脆卜卜且佈滿芝麻,肉嫩多汁。
2023-02-13
5 分鐘 (堂食)