食海鮮最緊要新鮮就係人都知但新鮮到即叫即撈既 都係第一次😲咁新鮮當然係簡簡單單清蒸已經夠曬鮮甜味美店家特製既蒸爐已經預先set定每款食材所需既時間⏱ 保證唔會overcooked最吸引之處: 二百幾蚊套餐總共包含左16款食材仲可以嘆到生猛龍蝦🦞包你滿足🤗.🔹海鮮拼盤(10款游水海鮮):龍蝦🦞、象拔蚌、鮑魚、肉蟹🦀、蟶子、鮮蝦🦐、生蠔🦪、沙白、花甲、蜆款款都好新鮮而且冇沙肉蟹更加係爆曬膏 唔駛點醬其實已經好好味當然加左醬就更加綿上添花🌸.🔹海皇粥粥底用左南瓜🎃芋頭一同熬煮吸收🧽哂海鮮既精華 即時為粥底提鮮店家更會提供岩鹽俾你自行調味非常貼心💖.🔹溫泉蛋🥚好驚喜 食蒸海鮮會竟然有溫泉蛋😂蛋黃唔腥 岩曬我呢個蛋控.🔹紅棗杞子蟲草花蒸雞說時遲那時快蟲草花蒸雞已經煮好🐓紅棗味既香甜同花雕嘅酒香索曬入雞肉裏面 好香好滑.🔹蔬菜拼盤🥬🍠🌽🍄大量新鮮蔬菜放哂晌出面俾你自助任添.🔹滋補燉湯: 五指毛桃湯淡淡椰子香🥥 補肺健脾去濕 岩曬呢個時勢🔹甜品有雪糕糯米糍俾你做飯後甜品🍡據說天氣寒冷時會有暖笠笠既糖水供應 🤫.Tips餐廳提供三個鐘頭免費泊車🚗岩哂自駕一族逢星期六更會有live band坐陣🎸🥁好有

食海鮮最緊要新鮮就係人都知
但新鮮到即叫即撈既 都係第一次😲