2021-03-08 23 瀏覽
呢間餐廳門外成日企滿等候嘅食客,今次好難得等咗十五分鐘就有位啦!太開心!🥳.餐牌內有好多想試嘅嘢,因為價錢真係好抵食,仲要唔使加一。我哋二百零蚊嘅價錢已經可以食好多樣嘢。🤪.//「台灣腸便當」$52🍽:便當餐係會跟三款前菜、一碗超大碗嘅肉燥飯、同埋可以以半價嘅優惠揀飲品。份量真係好多,自家製嘅菜圃好好味,台灣腸亦好香口唔肥膩。😋.//「鹽酥肉便當」$59🍽:檯面上有一樽粉,食客可自行決定加唔加落去調味,外層嘅皮唔會太厚,肉質仲保留到啲肉汁,好味😋.//「肉鬆蛋餅」$39🍽:鍾意食肉鬆嘅朋友真係千祈唔好錯過呢個蛋餅,好好好好味啊!😆.「醬油蕃薯苗」$32🍽:男朋友話台灣好似好少菜食,其實係夜市難有菜食姐🤣。呢隻蕃薯苗好好味,有啲炸蒜喺面仲好味。.//「玫瑰花烏龍」$14 (已半價).「金鑽鳳梨汁」$17(已半價).一間我絕對會食第二次嘅餐廳,但下次如果兩個人食就唔會再叫兩個便當,因為碗飯實在太大碗,食唔晒⋯🙈會散叫可以試多啲嘢!😉同埋唯一挑剔嘅係位置太迫,連便當嘅木盤都放唔到。😂
//「台灣腸便當」$52

//「鹽酥肉便當」$59

//「肉鬆蛋餅」$39

「醬油蕃薯苗」$32

//「玫瑰花烏龍」$14 (已半價)

「金鑽鳳梨汁」$17(已半價)

15 分鐘 (堂食)