2019-04-17 89 瀏覽
我很喜歡吃雞,無雞不歡!上網見到有朋友推介黃金芝士雞煲,就立即去試!餐牌裡面除了有雞煲外,還有胡椒豬肚煲、冬陰公海鮮煲、清湯牛腩喎等等⋯選擇蠻多的!🐓🧀黃金芝士雞煲(小)$178我就當然叫了黃金芝士雞煲,選擇了普通芝士份量,喜歡芝士的朋友可選擇激量🧀再配上洋蔥及少量芹菜,好香好入味喔!雞件啖啖肉,非常嫩滑,再配上濃郁的芝士味,感覺特別,雞有另一番風味!之後大家可選擇清湯湯底或者芝士湯底去打邊爐,而我就選擇了清湯湯底。🥩手切新鮮牛頸脊(小)$228出乎意料好吃的牛頸脊,真心推介!厚薄適中、脂肪分布平均,新鮮牛肉味、口感一流!手打五寶拼盤 $88五寶包括蝦丸、鯪魚球、黑椒牛丸、墨魚丸及豬肉丸。材料非常新鮮、口感彈牙!而我就最愛蝦丸🦐和墨魚丸🦑!娃娃菜(半份)$24本身湯底裡已有濃郁的芝士,令到娃娃菜非常入味!😋整體上,無論環境、食物、價錢都感到滿意。下次我會約更多朋友光臨,可以食到更多不同菜式😄。另外,服務員都好配合客人所需👍🏻服務至上,抵讚!

🐓🧀黃金芝士雞煲(小)$178

🥩手切新鮮牛頸脊(小)$228
出乎意料好吃的牛頸脊,真心推介!
厚薄適中、脂肪分布平均,新鮮牛肉味、口感一流!

手打五寶拼盤 $88

娃娃菜(半份)$24
本身湯底裡已有濃郁的芝士,令到娃娃菜非常入味!😋