2023-01-16
蟹肉雜菌忌廉闊條麵✨$118 3.8/5😋闊條麵上面鋪滿左勁多蟹肉😍 會食到少少殼不過唔算好多,反而覺得佢真係真材實料🤣雖然啲蟹肉唔算好鮮同重味~感覺上唔係太creamy,而且最出味嘅反而係三色椒🫠如果改善下就會好好多!不過都係好大份!黑松露帶子鮮菌燴意大利飯✨ 4.2/5😋又係超大份而且好重黑松露味🤤 意大利飯嘅口感係偏軟身嗰種,不過都係粒粒分明!帶子就其實係細細粒嗰種🤣不過都食到鮮味而且份量好多,好過好大粒但係得兩粒嗰啲🤣成個飯都好creamy 而且好夠味😍個飯仲有好多菇同埋洋蔥食落去好有口感🤤不過都會有少少膩~海鮮拼盤 $64 3.8/5😋因為OpenRice訂座會有discount,所以滿$200小食就半價!呢個海鮮拼盤感覺上就好似超市買嗰啲急凍炸物咁🤣特別係炸蟹鉗嗰啲麻麻🫠不過炸魚柳炸蠔炸帶子嗰啲都唔錯,唔會腥同唔會有雪味!跟餐沙律加藍莓芝士蛋糕 $38 1/5😋藍莓芝士蛋糕完全唔推薦,藍莓醬有少少奇怪嘅味道,芝士蛋糕食落好濕完全唔香芝士味🫠好似濕咗水咁…連個餅底都係勁濕完全冇香味🫠所以唔係太推薦。整體嚟講呢間Cafe坐得都幾舒服,而且食物質素都OK,而且超級大份!絕對係顛覆
黑松露帶子鮮菌燴意大利飯✨ 4.2/5😋
海鮮拼盤 $64 3.8/5😋
跟餐沙律加藍莓芝士蛋糕 $38 1/5😋
整體嚟講呢間Cafe坐得都幾舒服,而且食物質素都OK,而且超級大份!絕對係顛覆你Cafe一定食唔飽嘅印象🤣