6天前
《豐富任食放題🇯🇵》———————————————-#極尚大喜屋 🎌-早排同朋友去咗經典極尚大喜屋食放題,三百幾蚊就可以任食到海鮮同刺身,食物選擇超豐富,絕對係性價比之選💰銅鑼灣呢間分店地方闊落,坐得幾舒適😆-🍣 日式刺身壽司款式種類多元,例如有甜蝦、鮑片、北海道帶子、赤貝、北寄貝、拖羅、油甘魚等等,非常新鮮,油脂豐富😍-🔥 任食熱炒🦀 避風塘炒蟹:我諗到食放題都可以食到新鮮嘅蟹,避風塘口味突出,十分惹味,另外仲嗌多咗個鮑魚皇帝蟹黃粥,十分滿足😍🦐 咖哩大頭蝦:呢款係新品,用上新鮮大頭蝦,味道香濃得嚟唔會好辣,易入口~🍣 焦糖牛奶鵝肝壽司:壽司郎同款,口感香滑,超級推薦🥳🦪 燒珍寶鮮蠔燒:鮮蠔肉質鮮甜,燒完熱辣辣,非常之好食🤤-自助區竟然仲有燒肉、燒鵝等等嘅燒味可以任夾,飲品選擇都好好多,例如有冷泡茶、罐裝飲品等等,梅酒生啤都任斟唔嬲,亦可以任食多款雪條雪糕,狂食 Haagen-Dazs 雪糕超回本😋-🍌抵deal 指數:7/10
———————————————-
#極尚大喜屋 🎌
🍣 日式刺身壽司
🔥 任食熱炒
🍣 焦糖牛奶鵝肝壽司:壽司郎同款,口感香滑,超級推薦🥳
🦪 燒珍寶鮮蠔燒:鮮蠔肉質鮮甜,燒完熱辣辣,非常之好食🤤
🍌抵deal 指數:7/10